Detail Beelddocument Gazelle

Detail Beelddocument Gazelle

Titel: Nieuwe kantine
Deelcollectie: Bedrijf
Objectnummer: 008004
Objectcategorie: Foto
Objectnaam: Evenement/Gebeurtenis
Beschrijving: Het was niet zonder vreugde dat op maandagmiddag 11 november om even over twaalven de heer G. Breukink namens de directie, die geheel aanwezig was, het woord tot de aanwezigen richtte. Hij vond het bijzonder prettig dat na een lange tijd van wachten deze prachtige ruimte nu eindelijk in gebruik kon worden genomen. Zeer in het bijzonder heette hij enkele leden van de ondernemingsraad welkom en schetste hoe deze nieuwe cantine nog maar een onderdeel vormt van de voornemens die er op dit gebied bestaan.
Het geheel is bijzonder smaakvol aangekleed: de tafels zijn voorzien van formica bladen, wat uit hygiënisch oogpunt ook zeer belangrijk is - de lambrizering is afgewerkt met prachtige houtsoorten - de vloer is voorzien van een isolerende en geluiddempende laag, terwijl een airconditioning gedurende het gehele jaar het toeven in deze ruimte tot een genoegen maakt.
Achter in de zaal bevinden zich een gezellige bar, zo ook keurig afgewerkte toiletten die aan een eerste klas hotel doen denken. Een bijzonder aardige wandschildering (aangebracht door
de heer Brokke) en een zeer decoratief plafond, waarin een moderne verlichting is weggewerkt, vervolmaken het geheel.
Bron: Gazelle Klanken december 1963
Periode: 11/11/1963
Gerelateerde objecten: 000138- Gazelle klanken 12e jaargang no. 8

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.